Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up

A PUM70 állvány egyszerű és hatékony építést, biztonságos munkavégzést és hosszú élettartamot kínál megfizethető áron.
PIONART – PUM70 TÍPUS - keretes állvány műszaki adatai:

Olyan speciális berendezés, amely konténerbe épített brikettáló üzem, biomasszából készít fűtőanyagot. A kész brikett átmérője 60 mm hossza 250- 300 mm. Az üzem több darab 6 méteres x 2,4 méteres konténerben kerül kialakításra. Az különálló konténerekben az alapanyag aprítás, szárítás, adagolás, majd a brikettgyártás, konfekcionálás történik. A konténerek pótkocsis szerelvénnyel szállíthatóak az alapanyag közvetlen közelébe. Kapacitása alapanyagtól függően 800-1400kg/óra. A teljesítmény függ az alapanyag nedvességtartalmától. 

A korszerű gyártástechnológia lehetővé teszi azt, hogy a poharak palástját – mint élelmiszerbarát nyomathordozót – minőségi nyomtatású, egyedi grafikával lássák el, élelmiszerbarát festékanyag segítségével.

Az elektromos szeparálás igen fontos szerepet tölt be a fémtartalmú hulladékok szétválasztásában elsősorban a vezető és nemvezető anyagok egymástól való elkülönítésében.    
Az örvényáramú szeparálás azon jelenségen alapszik, hogy a mágneses indukciójú térben nagy sebességgel mozgó vezetőben a Lorentz-erő  a töltést körpályára kényszeríti, és a keltett örvényáram mágneses tere éppen ellenkező hatású, mint az őt létrehozó mágneses tér, miáltal a vezetődarab egy meghatározott síkra merőlegesen elmozdul (elhajítódik). Mindez a nemvezető anyag szemcséinek, darabjainak mozgására nincs befolyással.

Az egytengelyes kúpos örlő berendezések legfontosabb alkatrésze a forgótengely, mely a vágószerszámokkal van felszerelve. A daráló hidraulikusan vezérelt toló-lapja folyamatosan a tengelyhez nyomja az aprítani kívánt alapanyagot. Amennyiben túl nagy ellenállás keletkezik, úgy a daráló elektronikus vezérlése - csökkentve a nyomást - visszahúzza a toló-lapot. A daráló berendezések extra védelemmel van ellátva, így biztosítva a hosszú és biztonságos működést.

Az egytengelyes daráló berendezések tökéletesen alkalmasak műanyagok, könnyűfémek, aprítására, darálására

Biegelés alatt leginkább a meghajlítandó kartonok egyenes vonalú benyomását, hornyolását értik, az ív pontos és szép meghajlítását megkönnyítendő. A hosszirányú biegeléseket körkések, a keresztirányúakat biegelő lénia végzi.

Kapacitás: A feladott anyag fajsúlyának, szemcseméretének, nedvességtartalmának és geometriájának, ill. a rostafelület lyukméretének függvénye. δ= 1 sűrűségű,normál szerkezetű(szemcsés), száraz feladott anyag és 10 mm-es rosta- lyukosztás esetén kb. 1 to/ óra.

Nagy pontosságú pozícionálást igénylő termékekhez

Összetétel és ötvözetelemző műszer, amely képes segédgáz, vagy vákuum nélkül röntgensugár segítségével gyors és pontos elemösszetétel-elemzésre. Az XRF módszerből adódóan a minták felület előkészítése az esetek többségében szükségtelen, de a leginkább szennyezett felületeken is csak minimálisan szükséges. A készülék akár egy 5 forintos nagyságú területen is jól használható, így hegesztések, vezetékek, vagy más kis méretű mintadarabok vizsgálatára is alkalmas. A legújabb fejlesztésű szilícium-drift detektorral (SDD) a könnyűfémek (Ti, Al, Mg, Si) kimutatása is lehetséges, esetünkben vákuum és segédgáz használata nélkül.

 • Dobozok, csomagolóanyagok készítésére hullámpapírból, kartonból
 • Műanyag-fóliák stancolására
 • Egyedi reklámanyagok készítésére, kis példányszámban

A forgótárcsás daráló-aprító legfőbb tulajdonsága az erőteljesség és megbízhatóság. A berendezés egy adagoló egységből, garatból áll. A betöltőnyílás feladata, hogy felügyelet nélkül is a legegyszerűbb módon biztosítsa az alapanyag elakadás mentes, továbbítását az aprító-térbe. A rendszer lelkét a speciálisan élezett és edzett karmos kialakítású tárcsák képezik. A karmok szerepe, hogy megakasszák és a kettő vagy több tengelyen elhelyezett egymásba forgó vágótárcsák közé továbbítsák a feldolgozásra szánt anyagot. Az aprítási műveletet az egymásba forduló, szintén karmos kialakítású, speciális vágótárcsák végzik. Túladagolás vagy az alapanyag megszorulásából eredő túlterheltség esetén a berendezés ideiglenesen visszafelé forogva akadályozza meg a túlterhelést, illetve a berendezés esetleges károsodását.

Reverzálható keresztszalagos szeparátor, mely a szétválasztandó anyagáram fölé merőlegesen helyezhető. Ennek közepében állandó mágnes biztosítja a mágneses teret. Gazdaságosság szempontjából az állandó mágneses költséghatékonyabb, mivel nem igényel elektromos energiát. Az anyagáramból a mágneses szemcsék felugranak a mágnesre, ahonnan a felsőszalag elszállítja az anyagáram fölül, és ahol a felsőszalag nem tartózkodik a mágnes alatt a szemcse, leesik a szalagról.

Az anyag kis mennyiségű vastartalma esetén célszerű alkalmazni.  A felsőszalagos szeparátorok bármilyen méretű ferromágneses anyagnak a legnagyobb hatékonysággal történő kiválasztását teszik lehetővé. A szállítószalag fölé helyezhető állandó mágneses berendezések automatikus tisztítású kihordó szalaggal vagy kézi tisztítású levehető gumiszőnyeggel rendelkeznek.

Az elektromos szeparálás igen fontos szerepet tölt be a fémtartalmú hulladékok szétválasztásában elsősorban a vezető és nemvezető anyagok egymástól való elkülönítésében.    
A vezető-nemvezető szemcsék szétválasztását szolgáló koronaelektrodás dobszeparátor működése a szemcsék eltérő koronafeltöltődése (elektronok megtapadása a szemcsék felületén a korona elektróda által ionizált térben) és eltérő töltésvesztésén (áttöltődésén) alapszik, amelynek eredményeként fellépő eltérő elektrosztatikus erők révén a vezető szemcsék a dobbal érintkezve vele azonos töltésre tesznek szert, és a dobról eltaszítódnak, a szigetelő szemcsék megtartván töltésüket a dobhoz tapadnak, amely magával szállítja őket.

A hagyományos XYZ koordináta pályák a vezérlést 3D mentén teszik lehetővé, ezáltal a vágási minőség és pontosság az anyagvastagság változásával is tartható. Egy C sík mentén elforgatható fejtartó beépítésével az alacsony szilárdságú, hullámosodó, gyűrődő anyagok, pl. fóliák vágása válik lehetővé. Az eljárás lényege, hogy a fixen rögzített fej helyett egy elforgatható leszorító talppal ellátott fejet vezérelünk szoftveresen. Az eredmény: gyorsabb vágás mellett, a selejtezendő anyagok mennyiségét csökkenti, így költség csökkenést eredményez. Az alap fejek mellett a gépkialakítás lehetővé teszi akár víz-, plazma- vagy és lángvágó fej hordozását is, ezzel rugalmasabb felhasználást lehetővé téve.

Horizontális fröccsöntő-gép, mely alkalmas nagy- és kisszériás valamint egyedi fröccsöntött termékek előállítására különös tekintettel a nagy felületű, vékonyfalú termékekre melyek igénylik a fröccsöntési paraméterek legszélesebb körű beállítási lehetőségét a különböző felhasználható alapanyagok esetében, nagy ismétlésszámmal.

 • Felhasználható alapanyagok Rugalmas, puha PU hab, (polyether és polyester), latex, rebond, „Basotect" (Melamine), PE habok és hasonló alapanyagok.
 • Alkalmazási terület A CNC Vágó Központ C 56 típusú gép 3 különböző vágási móddal rendelkezik: a kontúr(metszet), vertikális és horizontális. A gép alkalmas automatikusan formázott, derékszögű, négyszögletes termékek kivágására bútorok párnázásához, matracok, ágybetétek gyártásához, csomagoláshoz éppúgy, mint különböző ipari termékek készítéséhez, mint pl: csövek szigetelése, ablakszigetelés, hangszigetelő anyagok piramis profil kialakítással, eü felhasználású, valamint fogyasztási cikkek (mosogatószivacs) gyártásához.